Survivor Sms Sıralaması Eksen TV de – Eksen.com Survivor Sms Sıralaması

Survivor sms sıralaması bildiğiniz gibi önceki yıllarda yayınlanan survivor yarışma programlarında acunn.com da açıklanıyordu, Sörvayvır 2021 de ise Eksen dijital platformunun reklamı için yeni sistem belirlendi. Sörvayvır sms sıralaması programda açıklanmıyor ve seyircilerin internet sitesinden görüntülenmesi sağlanıyor. Bu şekilde web sitesinin ziyaretçi sayısı arttırılıyor.  Eksen tv tanıtımı için yeni bir yol olarak görülen bu uygulama ile exxen.com internet sitesinin ziyaretçi sayısı arttırılmak isteniyor.

Survivor Sms Oylama Her Hafta Yapılıyor

Eksen.com Survivor Sms Sıralaması şeklinde aratılan sonuçlar Survivor hayranlarının en çok ilgi gösterdiği konu olarak görülüyor. Sörvayvır da her hafta eleme adayını belirlemek için uygulanan survivor oylama yöntemi sonucu en çok merak edilen sırlamayı oluşturuyor. Elemenin ve takım birincilerinin belirlenmesinde en önemli faktör olan Takım sıralamaları yayın sırasında açıklanmıyor ve internet sitesinden açıklanıyor. Her hafta yayın sırasında sadece takımlarında birinci olan kişilerin ve sonuncu olarak elenen kişilerin açıklanması ve tüm sıralamanın açıklanmaması her yıl yapılan bir uygulama.

 

 

Survivor Sms Sıralama


Survivor Sms Sıralaması Eksen TV de - Eksen.com Survivor Sms Sıralaması Yarışma
Survivor Sms Sıralaması Eksen TV de - Eksen.com Survivor Sms Sıralaması Yarışma

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında elenen kişinin belirlendiği Sms sıralamasını sizlerle paylaşıyoruz. Takım arkadaşları tarafından eleme potasına sokulan yarışmacıların içinden sıralamada en altta yer alan isim eleniyor ve adaya veda ediyor. İzleyicilerin oyları ile belirlenen bu sıralamalar son ana kadar açıklanmıyor ve büyük merak uyandırıyor.

 

 

 

Eksen.com Survivor Sms Sıralaması için Yoğun Şekilde Aranıyor

Exxen.com Survivor Sıralaması izleyiciler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasında gerçekleşen kıyasıya mücadeleler sonucunda adadan elenecek kişinin belirlenmesinde kullanılan Survivor Oylama sistemi bu şekilde arama ile bulunmaya çalışılıyor. Her hafta en az bir takımın bazı durumlarda 2 takımın sms oylaması gerçekleştiriliyor ve buna göre eleme yapılıyor. Survivor Ünlüler Sms Sıralaması ve Survivor Ünlüler Sms Sıralaması bu şekilde ortaya çıkmış oluyor. Her hafta yayın sırasında sadece takımlarında birinci olan kişilerin ve sonuncu olarak elenen kişilerin açıklanması ve tüm sıralamanın açıklanmaması her yıl yapılan bir uygulama.

 

 





Sıkça Sorulan Sorular

Eksen Dijital Platform internet üzerinden yayın yapan bir platformdur.

Survivor 2021 TV8 de başladı.

Survivor tüm bölümleri TV8 de.

Eksenin aylık 7.99 olacağı takvim aboneliğinde ise aylık fiyatın 5.99 TL olacağı belirtiliyor.

Eksen Dijital Platform internet üzerinden yayın yapan bir platformdur. Üye olarak kurulum yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir